قابل توجه دانشجویان محترم متقاضی وام در نیمسال دوم سال تحصیلی 400-99

بدینوسیله، به اطلاع کلیه دانشجویان محترم متقاضی وام در نیمسال دوم سال تحصیلی 400-99 می­رساند، ثبت نام وام­های دانشجویی در سایت صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات وفناوری از تاریخ 1399/11/15 آغاز و آخرین مهلت ثبت درخواست وام وتحویل مدارک تاریخ 1400/02/15 خواهد بود. لازم به ذکر است که آخرین زمان تحویل مدارک مورد نیاز جهت دریافت تسهیلات از طریق آدرس ایمیل صندوق رفاه به شرح ذیل تاریخ 1400/02/10 می باشد. جهت ثبت وام به مراحلی که در زیر قید شده است توجه فرمایید. لازم به ذکر است جهت کسب اطلاع از انواع وام و نحوه پرداخت و بازپرداخت و همچنین شرایط و مدارک مورد نیاز برای وام ضروری به آدرس لینکهای پایانی اطلاعیه فوق مراجعه نمائید.

مراحل در خواست وام

الف- دانشجویانی که ترم قبل وام دریافت کرده ­اند و اصل سند تعهد محضری را تحویل داده­ اند، می­بایست صرفا جهت درخواست به پورتال دانشجویی صندوق رفاه به آدرس  bp.swf.ir مراجعه و در پورتال فاز 2 درخواست خود را ثبت نمایند.

ب- دانشجویانی که تا کنون وام دریافت نکرده اند:

1- مراجعه به پورتال دانشجویی صندوق رفاه به آدرس  bp.swf.ir  و تشکیل پرونده

2- تماس با شماره 41522032-034 اداره رفاه دانشجویی جهت ارائه شماره حساب تجارت وسپس ارسال مدارک از طریق ایمیل اداره رفاه دانشجویی به آدرس ذیل و درنهایت پست اصل مدارک تا تاریخ 99/02/15 به آدرس سیرجان-پلیس راه- میدان امام علی (ع) ابتدای جاده بافت سیرجان-دانشگاه صنعتی سیرجان-کد پستی: 7813733385                                              آدرس ایمیل:      studentwelfare.sirjantech@gmail.com

3- مراجعه مجدد به سایت bp.swf.ir  و ورود به پورتال فاز 2 با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور با کد ملی

با فرمت 1-111111-111

4- درخواست وام

لازم به ذکر است که  اسکن مدارک مورد نیاز با فونت jpg وحداکثر حجم 150 صورت پذیرد.

*مهم: بعد از ورود به پورتال کلمه عبور خود را تغییر داده تا گزینه در خواست وام فعال گردد.

**دانشجویانی که در سیستم رفاه دانشجویان به آدرس bp.swf.ir  برای اولین بار در خواست وام نموده­ اند، بایستی در تاریخ­های اعلام شده  مدارک مورد نیاز را تهیه نموده و به امور دانشجویی (اداره رفاه دانشجویی) ارسال نمایند. در غیر اینصورت ثبت و تائید وام ایشان امکان پذیر نمی باشد و اداره رفاه مسئولیتی ندارد.

مدارک مورد نیاز:

1- کپی کارت دانشجویی

2- کپی کارت ملی و صفحه اول شناسنامه

3- اصل سند تعهد محضری (این سند بایستی بطور کامل تکمیل گردد. در صورت هرگونه نقص سند مورد قبول نمی­باشد.)

4- مدرک مربوط به ضامن

5- تحویل یک CD حاوی اسکن مدارک 1 تا 4.

مدرک مورد نیاز از ضامن:

الف) ضامن کارمند شاغل رسمی یا پیمانی دولت:  تصویر آخرین حکم کارگزینی ضامن

ب) ضامن بازنشسته، کارمند بانک ، نظامی و مستمری بگیر: گواهی کسر از حقوق و تصویر آخرین حکم کارگزینی ضامن

تذکر: پر کردن آدرس، شماره تماس و کد پستی مربوط به ضامن در اصل سند تعهد الزامی است.

لینک کسب اطلاعات مورد نیاز در خصوص انواع وام های دانشجویی

لینک سند تعهد محضری

لینک آشنایی با وام ضروری و مدارک مورد نیاز

لینک آشنایی با شرایط ضامنین

لینک انواع و مبلغ وام دانشجویی

آدرس ایمیل صندوق رفاه دانشجویی:studentwelfare.sirjantech@gmail.com

دانشجویان محترم می­توانند در صورت هرگونه سوال و ابهام، با اداره رفاه دانشجویی دانشگاه با شماره 41522032-034 تماس بگیرند.