قابل توجه دانشجویان محترم متقاضی وام در نیمسال اول تحصیلی 98-97

بدینوسیله، به اطلاع کلیه دانشجویان محترم متقاضی وام در نیمسال اول تحصیلی 98-97 می­رساند، ثبت نام وام­های دانشجویی  از روز شنبه 14/07/1397 آغاز می شود. جهت ثبت وام به مراحلی که در زیر قید شده است توجه فرمایید.

مراحل در خواست وام

الف- دانشجویانی که ترم قبل وام دریافت کرده­اند و اصل سند تعهد محضری را تحویل داده­اند، می­بایست صرفا جهت درخواست به پورتال دانشجویی صندوق رفاه به آدرس  bp.swf.ir مراجعه و در پورتال فاز 2 درخواست خود را ثبت نمایند.

ب- دانشجویانی که تا کنون وام دریافت نکرده اند:

1- مراجعه به پورتال دانشجویی صندوق رفاه به آدرس  bp.swf.ir  و تشکیل پرونده

2- مراجعه حضوری دانشجویان روزانه به امور دانشجویی (اداره رفاه دانشجویی) جهت وارد کردن شماره حساب و تحویل مدارک حداکثر تا تاریخ 15/08/1397

3- مراجعه مجدد به سایت bp.swf.ir  و ورود به پورتال فاز 2 با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور با کد ملی

با فرمت 1-111111-111

4- درخواست وام

*مهم: بعد از ورود به پورتال کلمه عبور خود را تغییر داده تا گزینه در خواست وام فعال گردد.

**دانشجویانی که در سیستم رفاه دانشجویان به آدرس bp.swf.ir  برای اولین بار در خواست وام نموده­اند، بایستی در تاریخ­های اعلام شده در هر نیمسال،  مدارک مورد نیاز را تهیه نموده و به امور دانشجویی (اداره رفاه دانشجویی) تحویل نمایند. در غیر اینصورت ثبت و تائید وام ایشان امکان پذیر نمی باشد و اداره رفاه مسئولیتی ندارد.

مدارک مورد نیاز:

1- کپی کارت دانشجویی

2- کپی کارت ملی و صفحه اول شناسنامه

3- اصل سند تعهد محضری (این سند بایستی بطور کامل تکمیل گردد. در صورت هرگونه نقص سند مورد قبول نمی­باشد.)

4- مدرک مربوط به ضامن

5- تحویل یک CD حاوی اسکن مدارک 1 تا 4.

مدرک مورد نیاز از ضامن:

الف) ضامن کارمند شاغل رسمی یا پیمانی دولت:  تصویر آخرین حکم کارگزینی ضامن

ب) ضامن بازنشسته، کارمند بانک ، نظامی و مستمری بگیر: گواهی کسر از حقوق و تصویر آخرین حکم کارگزینی ضامن

تذکر: پر کردن آدرس، شماره تماس و کد پستی مربوط به ضامن در اصل سند تعهد الزامی است.

لینک دانلود سند تعهد محضری

دانشجویان محترم می­توانند در صورت هرگونه سوال و ابهام، به اداره رفاه دانشجویی دانشگاه واقع در دانشکده عمران مراجعه نمایند.